Julegave idéer

 
Vi ved det kan være svært at finde den rette julegave, vi har gået en tur i forretningen og fundet et par idéer til "manden der har næsten alt,"  til hjemmet og naturligvis til båden, fruen, venner eller forældre, bedste forældre osv. Øverst finder du flotte billeder af alle de fristende gaver, men det er naturligvis kun et lille udvalg, gå ind på hjemmeside og lad dig inspirerer til årets julegave. Vi pakker gerne dine julegaver ind - bare du skriver det i "kommentar feltet."

Vi starter med en slapper: en hænge køje der fx kan hænge mellem forstag og mast eller i haven - så er der klar til en "morfar." Her til kan en parasol være en anden ide og om bord på båden kan en parasolholder gøre livet lidt lettere.

kopholder/flaskeholder findes i mange udformninger fx de smarte flaskeholder med lys, led lys der giver en super smart effekt, holderen er udført i rustfrit stål. (Findes med rødt eller blåt lys.)
Vi har nogle flotte maritime model skibe fx Yart -J Class Whi/blu eller et Amaricas cup-yarht, der er også flotte messing eller aluminium sejlskibe. Der til kan man godt bruge et togehorn i messing. Men på vægen i båden, hjemmet og sommer huset, skal de flotte Wall pipe til olie lamper være, eller en compass globe messing lampe med en kuppel med et flot mønster af et Compass på, og vi kan ikke slutte uden den flotte og eksklusive  Messing Trawler lampe. På bordet kan en af de flotte mine lamper stå.

Et Andersen spil, eller et skak spil (hvis vinden har lagt sig) en "enhånds" passer for at tjekke at kursen passer, lige se på kompasset Fx et 100 b/h med belysning eller et håndholdt pejle kompas, er du på den rette vej  og er det blevet mørkt, kan en søgelygte altid bruges. 
Fald ikke over Barre pullerten når du bruger din Safir gasgrill, brug en megafon når der er mad, skulle en´ blive forskrækket når du råber og falder i vander, så brug den gule mobpakke, sammen med din rednings stige eller ud med redningsflåden og op med de folkene der er i vandet.

Den fleksible vandslange er nem at stuge væk, nem at bruge (men ikke til akvarier,) med din marine mulit-functions toll er du altid klar lige meget hvilken opgave du kommer på.  
Den smarte bade stige m. 4 trin er mere til båden end den smarte Silverline 350 Gummibåd, hvis du syntes at der er for højt op i båden, kan du bruge den  smarte fender step ( både en feder og en stige,) er der behov for et tov er der feks. en faldline og en uundværlig tovbrænder.
Efter en lang  dag på vandet kan et måltid fra et sunlight komfur eller den hurtige el røge ovn, hurtig få det elegante bestik, samt kaffekoppen med tilhørende underkop frem og anrettes fint på dæks borde, som kan bruges i båden, haven og på altanen og når duggen kommer er en Key West jakke sagen.

En supernova kan fortælle andre at du er i nærheden, og en trådløs vingiver viser vinde, men har du mere brug for et clipper instrument eller en NMS8 plotter, så kom og "få en snak med os i Hellers" for som de siger fra Gedeser til Skagen, Hellers er sagen.